Met onze exclusieve IPL sPTF+ bereik je topresultaten want:

 • sPTF+ (Photo Therapie Flash) gebruikt de nieuwste technologie voor flitstherapie. Deze technologie wordt aanbevolen door de huidige internationale esthetische industrie.
 • Geselecteerde kleuren werken in op huidproblemen zonder hierbij de huid te beschadigen.
 • De sPTF+ technologie is een verbetering van IPL ( Intense Pulse Licht), het combineert licht energie met warmte-energie om een maximaal effect te bereiken. Het is een veilige, pijnloze en effectieve behandeling voor ontharen, huidverjonging, acne, pigmentvlekken, spider naevi en couperose.

Huidverjonging
Iedereen wil er jong en mooi uitzien, daarom wordt IPL meer en meer toegepast voor huidverjonging. Het zorgvuldig gefilterde licht waarborgt, dat alleen die golflengtes de huid bereiken die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. De behandeling huidverjonging met IPL zorgt voor een frisse, jonge uitstraling.

Couperose
Door de toediening van speciale lichtflitsen aan het specifieke huidgebied worden de bloedvaatjes gecoaguleerd (gestremd) en de bloedstroom afgesloten. Deze behandeling is ideaal voor couperose, spider naevi en kleine adertjes op de benen.

Acnebehandeling
Het violet/blauwe licht richt zich op de bacterie die acne veroorzaakt. De ontstekingen worden vermindert en de poriën worden verkleint. Het speciale lichtspectrum zal de propion bacterie, die de ontstekingen veroorzaakt, doden.

Pigmentbehandeling
Met het speciale licht van de filter kunt u pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten en zwangerschapsmaskers doen verminderen. Het ingekapselde pigment wordt zachtjes en veilig afgebroken terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van de huidcellen wordt gestimuleerd.

Ontharen
De behandeling gebeurt door middel van licht. Dit licht wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat zich van nature in het merg van de haar bevindt. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmte ontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70 graden bereikt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

Voordelen van IPL sPTF+

 • Een geavanceerde controle technologie van laden en ontladen zorgt voor dat de output energie zeer accuraat is.
 • Efficiënt: grote behandel oppervlakte van 21X47mm om de behandeling te verkorten.
 • Het element voor de opslag van energie ontlaadt zich volledig waardoor ongelukken van oververhitting worden voorkomen.
 • Een modern design met touchscreen display, gemakkelijke installatie en onderhoudsvriendelijk.
 • Een variëteit aan lampen voor de verschillende toepassingen.
 • Het apparaat heeft een ingebouwd luchtgekoeld systeem, geen water nodig.
 • De interval pulsen zijn kort en variëren van 2.1-2.2 sec.
 • Met PTF+ bereik je resultaten 2 keer sneller dan met gewone IPL, want de  interval tussen de behandelingen is 2 keer korter.
 • Pijnloze en veilige behandelingen, geen risico voor verbranding.

Maak een afspraak!

Ik raad aan om gewoon even te bellen, maar als je een iets uitgebreidere vraag hebt, kun je die ook op de mail zetten!