Eindelijk een echte oplossing voor een voortdurend probleem

IPL-FLITS ontharing met Bowie IPL

1/PL-FLITS ontharing is vandaag de dag een bewezentechniek om duurzaam af te rekenen metoverbeharing. Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat met de IPL LICHT FLITSEN ongewenste haren op een efficiënte, veilige en comfortabelemanier kunnen worden verwijderd. De behandeling isvrijwel pijnloos, en duurt niet lang. Alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld.

Hoeveel behandelingen?

De groeicyclus van het haar bestaat uit 3 fases:

  • de anagene fase (groeifase)
  • de catagene fase (regressieve fase)
  • de telogene fase (rust fase)

De IPL-FLITSEN zijn het meest actief op de haren welke in de groeifase zijn.Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden zijn meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. De volgende IPL-FLITS behandeling kan pas plaatsvinden als een nieuwe groep haren de groeifase heeft bereikt. Daarom wordt tussen de IPL behandelingen bij voorkeur een tussenpoos van 4 a 8 weken genomen.Gemiddeld zijn 5 tot 9 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat.

Hoe werkt de Bowie IPL?

De behandel kop van het IPL-FLITS apparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied.

De IPL-lichtflits,welke maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment onder aan het haar. Per puls worden meerdere haartjes in een gebied van een aantal vierkante centimeters bereikt. De hoge energiepuls en daarbij vrijkomende warmte wordt door het haar geabsorbeerd, en vernietigt onderhuids het haarzakje van waaruit het haar groeit. Zo wordt het haar met wortel en haarzakje volledig geëlimineerd. Doordat een IPL-flits met de Bowie IPL maar heel kort duurt, en bestaat uit veilig en zichtbaar licht ontstaan vrijwel nooit neveneffecten en is de behandeling vrijwel pijnloos. Omdat het pigment in het

haar, dat verantwoordelijk is voor de haarkleur, de energie van de IPL moet kunnen absorberen is de behandeling van zeer licht haar ( blond, grijs etc.) moeilijk en soms onmogelijk. Dankzij de nieuwe Bowie IPL techniek kunnen bijna alle huidtypen, van zeer licht tot donker, zonder problemen worden behandeld.

Voorbereidingen nazorg

Voor een optimaal resultaat is het van belang dat u samen met uw IPL specialist goede afspraken maakt over het verloop van uw behandeling. Uw IPL specialist kan u adviseren over het gebruik van zonnebank of zonnebaden voorafgaand, tijdens en na de behandelingen. U mag het haar niet bleken of blonderen. Het beste kunt u stoppen met epileren, harsen of andere ontharingsbehandelingen als u kiest voor IPL ontharing. Scheren is geen probleem. Overige zaken die op het resultaat van uw behandeling van invloed kunnen zijn, worden per situatie door uw IPL specialist beoordeeld en met u besproken.Zo rekent u snel, effectief en duurzaam af met ongewenste haargroei.

Gechikt voor:

  • Gezicht
  • Bovenlip
  • Oksels
  • Bikinilijn
  • Armen
  • Rug
  • Benen

Maak een afspraak!

Ik raad aan om gewoon even te bellen, maar als je een iets uitgebreidere vraag hebt, kun je die ook op de mail zetten!